Grundfos JP 4-47 Electropompa monoetajata autoamorsanta constructie otel inox

SKU
JP 4-47
în stoc
Numai 5 rămase
Preț special 1.110,95 RON Preț standard 1.178,10 RON
-
+
Prezentare generală

JP 4-47 S-BBVP

Grundfos JP 4-47 S-BBVP este o pompă cu jet, centrifugală, monoetajată cu autoamorsare, cu aspirație axială și refulare radială pentru o adaptare ușoară la sistemul de conducte local. Pompa JP este ideală pentru transferul apei din fântâni sau rezervoare terestre într-o mare varietate de instalații și are o capacitate de aspirație excelentă.

Pompa JP este proiectată pentru o funcționare lungă și fără probleme. Designul general este robust, cu o rezistență excelentă la coroziune asigurată de carcasa pompei din oțel inoxidabil, rotorul din compozit și aplicarea vopselei prin electroforeză. JP este mic și compact, cu un mâner de ridicare care face ca pompa să fie la îndemână și ușor de transportat. Pompa compactă are un ejector încorporat cu palete de ghidare. Acest lucru asigură proprietăți optime de autoamorsare, cu o aspirație de la adâncime de până la 8 metri. Pompa autoamorsantă asigură, de asemenea, o funcționare stabilă, deoarece este capabilă să ridice lichidul de sub nivelul admisiei și poate gestiona un amestec de aer și lichid până când pompa atinge o stare de pompare complet amorsată.

Pompa JP are protecție termică încorporată, care oprește imediat pompa dacă se supraîncălzește. Motorul este răcit cu aer și este echipat cu rulmenți cu bile supradimensionați, etanși, unși pentru viață, pentru a asigura o funcționare silențioasă și un service minim.