LIVRAREA COMENZILOR

Informatii despre livrarea comenzilor

Livarea produselor se face in functie de alegerea ta din cosul de cumparaturi. Modalitatile de livrare sunt urmaroarele:

Livrare prin curier rapid:

Se face NUMAI pe teritoriul Romaniei, contra cost sau gratuit, cu ajutorul serviciului de curierat rapid, in 1-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, cu livrarea coletului la adresa dorita de dumneavoastra. Livrarea se va efectua pana la intrarea in bloc/curte.

Livrarea prin curier se face de Luni pana Sambata intre orele 9 - 18.

Livrare prin flota proprie:

Se face cu auto proprii SC MARLA ACTIVE SRL in Bucuresti si Ploiesti si localitatile limitrofe. Livrarea se va efectua pana la intrarea in bloc/curte.

Ridicarea de la punctul de lucru:
Produsele se pot ridica de la punctul nostru de lucru din Str. Mirce acel Batran 4A , numai dupa

confirmarea comenzii de catre un agent de vanzari SC MARLA ACTIVE SRL .

- Livrarea comenzii pentru articolele aflate pe stoc, se face intr-un interval de 24-48 ore in functie de optiunea clientului.

- Pentru produsele pe care firma nu le are pe stoc si le comanda la producatori, livrarea se confirma telefonic clientului.

- Pentru informatii suplimentare privind livrarea comenzilor puteti suna la numarul de telefon: 0727.85.25.18

- Produsele livrate va sunt inmanate in ambalajul original al producatorului, si sunt insotite de FACTURA si CERTIFICAT DE GARANTIE.

- Transferul proprietatii asupra bunurilor livrate se face numai in momentul achitarii integrale a valorii bunurilor.

Produsele livrate prin curier sau flota proprie trebuie verificate la primirea lor. Numai dupa ce ati efectuat vizual aceasta verificare si ambalajul este in regula, semnati de primire.

Transportul gratuit:

Puteti beneficia de transport gratuit numai pentru anumite produse. Acestea sunt marcate in paginile de produs cu un desen TRANSPORT GRATUIT sau TRANSPORT GRATUIT LIMITAT.

Transportul fara costuri suplimentare este garantat DOAR IN LOCALITATILE ACOPERITE de firmele de curierat cu care lucram, flota proprie sau transportatori agreati.

In cazul necesitatii aplicarii unui cost de transport, veti fi informat telefonic de catre un operator SC MARLA ACTIVE SRL.