TERMENI SI CONDITII

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.termice-distributie.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din aceasta pagina:

Informatiile furnizate sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor si prezentarea ofertelor special sub forma de newsletter), conform legilor in vigoare.

In unele cazuri (comenzi de valoare mare, produse care nu sunt pe stoc, clienti care nu au mai comandat de la noi sau care nu si-au onorat comenzile anterioare), pentru onorarea unor comenzi, este necesara achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

In general, produsele comercializate prin intermediul www.termice-distributie.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Exceptiile sunt marcate corespunzator in site prin text sau imagine. De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice prezente pe site nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara o notificare in prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul SC MARLA ACTIVE SRL, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

Produsele achizitionate prin contract la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014 doar de catre clienti persoane fizice. Acestea se pot returna in aceeasi stare in care au fost receptionate, impreuna cu o adresa scrisa de denuntare a contractului, in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. SC MARLA ACTIVE SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

In unele cazuri livrarile pe raza municipiului Bucuresti si jud. Ilfov , jud.Prahova se pot face prin personalul propriu al SC MARLA ACTIVE SRL. Sunteti deci rugati sa efectuati verificarea produselor in prezenta reprezentantului SC MARLA ACTIVE SRL. Livrarea facandu-se prin personalul propriu al SC MARLA ACTIVE SRL, ulterior aceasta nu poate fi considerata comert la distanta si ca urmare nu beneficiati de dreptul de denuntare a contractului in termen de 14 zile calendaristice.

De asemenea, in cazul ridicarii produselor de la sediu se aplica aceeasi regula de mai sus, respectiv nu puteti beneficia de dreptul de denuntare in 14 zile calendaristice. Va rugam sa verificati produsele la ridicarea lor in prezenta personalului nostru, fiind obligatia Dumneavoastra sa nu semnati pentru primire pana la testarea corespunzatoare a produselor.

Toate produsele comercializate de catre magazinul nostru online beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei romanesti in vigoare (OUG 21/1992, Legea 449/2003 si OUG 174/2008). Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de producatori.

Certificatele de garantie sunt emise de firmele producatoare/importatoare, caz in care clientii trebuie sa apeleze la reteaua de service autorizata a acestuia (retea care este gasita in acest certificat, sau va este comunicata).

Prelucrarea datelor cu caracter personal

S.C. MARLA ACTIVE S.R.L., operatorul magazinului online www.termice-distributie.ro , este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul ............

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC MARLA ACTIVE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea clientilor privind situatia contului lor de pe www.termice-distributie.ro , informarea clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati de promovare a produselor si serviciilor noastre, urmarire si monitorizare a vanzarilor, emiterea de documente fiscale.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Finalizare Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a www.termice-distributie.ro , site operat de SC MARLA ACTIVE SRL , inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul ............, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre www.termice-distributie.ro , afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre www.termice-distributie.ro , afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul deinterventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa de corespondenta a SC MARLA ACTIVE SRL . asa cum este ea prezentata in pagina de CONTACT, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate; - sa interviti asupra datelor transmise;

- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara

- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Astfel, SC MARLA ACTIVE SRL poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele comerciale prin newslettere online sau scrise, poate trimite materiale de prezentare sau alte mesaje speciale.

SC MARLA ACTIVE SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.termice-distributie.ro poate opta oricand pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

De asemenea, SC MARLA ACTIVE SRL poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Dreptul de proprietate a materialelor prezentate pe site

Continutul site-lui www.termice-distributie.ro - incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt fie proprietatea exclusiva a SC MARLA ACTIVE SRL , fie materiale asupra carora SC MARLA ACTIVE SRL detine drepturi de publicare de la partenerii sai.

Orice vizitator al site-lui www.termice-distributie.ro poate sesiza eventualele incalcari ale dreptului de proprietate la adresa de email office@termice-distributie.ro 

Utilizatorilor site-lui nu le este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de SC MARLA ACTIVE SRL, includerea oricarui Continut in afara Site-ului decat cu acordul scris expres al SC MARLA ACTIVE SRL.

Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre SC MARLA ACTIVE SRL si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea SC MARLA ACTIVE SRL cu referire la acel Continut.

Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile prezentului acord.

Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea SC MARLA ACTIVE SRL fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul acord.

Returnarea produselor

Returnarea produselor se supune Ordonantei nr. 34 /2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii. Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email office[at]roinstalatii.ro sau prin fax sau posta la numarul de fax sau adresa postala disponibile in pagina de CONTACT. Numai cererile scrise se vor lua in considerare.

Mai multe detalii precum si procedura de returnare a produselor gasiti in pagina POLITICA DE RETUR.

Sesizari si reclamatii

Asteptam cu interes orice sugestie, sesizare sau reclamatie de la dvs. folosind datele puse la dispozitie in pagina de CONTACT. In cazul in care aveti nemultumiri folosind aceste date de contact (spre exemplu, daca aveti probleme legate de o comanda si considerati ca nu par a putea fi rezolvate prin metodele si cu ajutorul persoanelor cu care ati intrat in legatura folosind datele de contact dinsponibile pe pagina de CONTACT) puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu dl. Mario Radu la adresa de email office@termice-distributie.ro  .

page4image1820928 page4image1821120 page4image1821312