Centrale Termice

Centrale Termice

Centrale termice in condensare eficiente si de calitate superioara, ideale pentru caminul tau

Este stiut faptul ca centralele termice sunt solutiile folosite adesea pentru asigurarea incalzirii si prepararea apei calde intr-o varietate de scenarii de lucru, atat in domeniul rezidential, cat si in domeniul comercial. Alaturi de centralele termice pe lemne, folosite mai ales in zone in care nu exista aductiuni de gaz metan, centralele termice pe gaz reprezinta variante eficiente si ergonomice in utilizare care au capacitatea de a furniza caldura si agentul termic necesar la orice ora.

Din categoria celor din urma, magazinul online Termice-distributie.ro propune partenerilor sai variantele de centrale termice in condensare la preturi competitive si cu puteri nominale diverse, adecvate oricarui scenariu de montaj. Acestea, la fel ca o centrala murala in condensare, sunt capabile sa asigure in mod eficient caldura necesara si apa calda menajera.

Centrale in condensatie pentru diverse scenarii de lucru si montaj

Centralele termice pe gaz cu condensare din oferta noastra au randamente termice utile apropiate si de peste 100% - in functie de regimul de functionare - fiind, in acelasi timp, dotate cu tehnologii superioare si cu componente de inalta calitate si fiabilitate.

Sistemul de ardere cu preamestec total, specific centralelor termice in condensatie asigura un consum mai mic de gaz natural fata de sistemele clasice. De asemenea, centralele termice prin condensare sunt mai fiabile si, in acelasi timp, respecta standardele europene in materie de emisii poluante, fiind si din acest punct de vedere o solutie de incalzire demna de luat in considerare ca investitie pe termen lung.

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 41

Pagină
Setați descendent
pe pagină
  1. Centrala termica in condensatie Immergas HERCULES SOLAR 26 2 ErP
    Preț special 13.620,00 RON Preț standard 14.333,55 RON
    -
    +
    Comparați
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 41

Pagină
Setați descendent
pe pagină