Grup de pompare termostatic pentru cazane pe lemne , seria LTC 361-32/60

SKU
5500 4500
în stoc
Numai 3 rămase
Preț special 2.350,00 RON Preț standard 3.133,15 RON
-
+
Prezentare generală

      LTC este un grup de pompare termostatic destinat să protejeze cazanele pe combustibil solid de temperaturi prea scăzute pe retur. LTC este folosit la aplicaţii de încălzire cu cazane pe combustibil solid pentru a alimenta rezervoare de acumulare sau, în sistemele fără rezervor, pentru a asigura protecţia cazanului şi circulaţia în sistemul de încălzire. Menţinerea unei temperaturi înalte şi stabile pe retur permite un nivel înalt de eficienţă, reducând coroziunea şi crescând durata de viaţă a cazanului. Formă compactă, uşor de instalat.

     Componente: carcasă izolantă din polistiren, 3 robineţi de închidere încorporaţi în semi-olandezi, clapetă de sens, ventil termostatic de amestec, pompă, 3 termometre.

     Seria LTC361, cu pompă turaţie variabilă, pentru cazane de până la 90kW (la ΔT =30°C)

        Funcţionare: grupul conţine un ventil termostatic de amestec şi o pompă de circulaţie, este destinat a asigura o asamblare şi instalare foarte facilă. Ventilul termostatic face reglajul pe două porturi şi nu necesită ventil de echilibrare pe bypass. LTC are integrată o funcţie unică de auto-circulaţie ceea ce face grupul operaţional pe durata căderilor de tensiune sau a defectării pompei. Clapeta de circulaţie este blocată la livrare dar, poate fi uşor activată dacă este necesar. Ventilul termostatic de amestec conţine un element sensibil de reglaj care începe să deschidă progresiv portul A (retur instalaţie) pentru a realiza amestec cu bypass-ul, menţinând temperatura setată; la depăşirea cu 10°C a temperaturii setate, ventilul închide complet bypass-ul şi deschide complet returul instalaţiei. Funcție de aerisire automată.

 

Spune parerea ta despre produs
Spune-ne parerea ta despre acest produsGrup de pompare termostatic pentru cazane pe lemne , seria LTC 361-32/60
Rating-ul dumneavoastră