Grundfos Alpha2 25-50 130mm pompa de circulatie

SKU
97993200
Epuizat din stoc
0,00 RON
Prezentare generală

ALPHA2

Potrivit pentru:

 • Încălzire - clădiri comerciale
 • Commercial hot water recirculation
 • Recirculare apă caldă menajeră
 • Încălzire domestică
 • Incălzire industrială

Pompele Grundfos ALPHA2 sunt circulatori cu eficiență ridicată, concepute pentru sisteme de încălzire și climatizare.

Pompa dispune de AUTOADAPT, care ajustează automat pompa la cerințele sistemului pentru confort optim și consum redus de energie, precum și punere în funcțiune simplă.

Pompa de circulatie Grundfos Alpha2 25-50

ALPHA2 25-50 130 este un o pompa de circulatie cu rotor umed, conceput pentru circulația lichidelor în sistemele de încălzire și climatizare casnice. Cu un indice de eficiență energetică (EEI) de nivel mondial, mult sub referința ErP, asigură economii substanțiale de energie.

Caracteristici

 • AUOTADAPT, care oferă nivelurile de confort supreme cu un consum de energie cât mai mic posibil și face ca punerea în funcțiune să fie sigură și ușoară
 • Funcție de reglaj de noapte pentru a economisi energie
 • Modul manual de vară economisește energie pe timp de vară și asigură o pornire sigură în sezonul de încălzire
 • Funcționarea intuitivă cu un singur buton simplifică selectarea oricărui mod de control
 • Nu este necesară protecția externă a motorului, reducând timpul de instalare P
 • onire cu cuplu mare îmbunătățește pornirea în condiții dure
 • Nu necesită întreținere datorită designului rotorului și a utilizării componentelor robuste Mufa ALPHA face instalarea electrică rapidă și ușoară
 • Carcasele izolatoare sunt furnizate cu pompele pentru a reduce la minimum pierderile de căldură în sistemele de încălzire

Echilibrarea hidraulică prin utilizarea temporară a ALPHA Reader și a aplicației instalatorilor Grundfos GO Balance App sunt setate pentru o echilibrare hidraulică rapidă și ușoară - fără a compromite fiabilitatea, eficiența și ușurința instalării.

Folosind temporar ALPHA2 cu alte două componente ALPHA Reader MI401 și Grundfos GO Balance App, este posibil să echilibrați sistemele de încălzire constând din radiatoare și / sau încălzire în pardoseală rapid și ușor.

Funcția AUTOADAPT ajustează continuu performanța pompei la cererea reală de căldură, adică dimensiunea sistemului și necesarul de căldură în schimbare pe parcursul anului.

Funcția AUTOADAPT va găsi setarea care oferă un confort optim, cu un consum minim de energie. De asemenea, face punerea în funcțiune rapidă, sigură și ușoară. În plus, pompa dispune și de trei moduri de control - fiecare cu trei setări; control proporțional al presiunii controlul presiunii constante mod curbă constantă Afișajul arată consumul real de energie în watt sau debitul real în m3/h , precum și alarmele și avertizările. LED-urile indică starea de funcționare reală. Funcția night-Setback, când este activată, reduce automat viteza motorului atunci când temperatura sistemului scade pentru a economisi energie. Modul manual de vară; odată activat, pornește automat pompa frecvent la viteză mică pentru a evita blocarea, de ex. și în același timp economisiți energie.

Pompa este de tip rotor umed, ceea ce înseamnă că pompa și motorul formează o unitate integrală. Rulmenții sunt lubrifiați de lichidul pompat asigurând o funcționare fără întreținere. Pompa este prevăzută cu protecție la funționare uscată.

Pompa are un arbore ceramic și rulmenți radiali, rulment de tracțiune de carbon, cutie de rotor din oțel inoxidabil, placă de rulment, rotor compozit, toate contribuind la viață lungă. Pompa se auto-ventilează prin intermediul sistemului, ceea ce contribuie la punerea în funcțiune ușoară.

Designul compact cu cap de pompă cu casetă de control integrată și panou de control se încadrează în cele mai comune instalații.

Carcasa pompei este realizată din fontă și electro-acoperită pentru a îmbunătăți rezistența la coroziune. Motorul este un motor sincron cu magnet permanent / compact-stator motorului caracterizat printr-o eficiență ridicată.

Viteza pompei este controlată de un convertizor de frecvență integrat încorporat în caseta de control.

LICHID:

Lichid pompat: Apă

Gama temperaturii lichidului: 2 .. 110 °C

Temperatura lichidului în timpul funcționării: 60 °C

Densitate: 983.2 kg/m³

TEHNIC:

Clasa TF: 110

Aprobări pe etichetă: VDE,CE,EAC

MATERIALE:

Corpul pompei (stator): Fontă EN-GJL-150

Corpul pompei: ASTM A48-150B Rotor: PES 30%GF

INSTALAŢIE:

Gama temperaturii ambientale: 0 .. 40 °C

Presiune de funcţionare maximă: 10 bar

Conexiune conductă: G 1 1/2

Evaluare presiune: PN 10

Lungimea dintre porturi: 130 mm

DATE ELECTRICE:

Putere de introdusă - P1: 3 .. 26 W

Frecvenţa reţelei electrice: 50 / 60 Hz

Tensiune nominală: 1 x 230 V

Curent consumat maxim: 0.04 .. 0.24 A

Grad de protecţie (IEC 34-5): X4D

Clasă de izolare (IEC 85): F

ALTELE:

Energie (EEI): 0.16

Greutate netă: 1.89 kg

Greutate brută: 2.04 kg

Volum de livrare: 0.004 m³

Danish VVS

Spune parerea ta despre produs
Spune-ne parerea ta despre acest produsGrundfos Alpha2 25-50 130mm pompa de circulatie
Rating-ul dumneavoastră