Statie epurare Graf SBR Klaro Professional 20-28 le. Carat 2 x 6500 lt.

SKU
Klaro28
Epuizat din stoc
0,00 RON
Prezentare generală

    Componente pachet:

Rezervor Graf Carat 2 x 6500 lt.

Dom Maxi 2 buc

Capac pietonal Mini 2 buc

Set-up kit Klaro E Professional 20* - 28 PE for 2 x Carat RS 6500 L

Internal PP cabinet KLcontrol.S with LA 60

External Plastic cabinet S, green- (optional , nu intra in componenta pachetului)

Sistemul de tratare a apelor uzate GRAF SBR Klaro E Professional funcționează conform principiului tehnologiei de ridicare SBR. Nu trebuie instalate piese sub tensiune în rezervor. Toate procesele de mișcare sunt efectuate de trei pompe de ridicare a aerului, care sunt acționate cu ajutorul unui compresor. Compresorul asigură, de asemenea, ventilatorul cu plăci de pe fundul rezervorului SBR cu aer. Compresorul și toate celelalte componente tehnice au o întreținere redusă și oferă recunoaștere a căderii de curent și sunt stocate într-un dulap de distribuție, care poate fi instalat în camera fabricii din casă.

  • 10 ani garanție la rezervoarele de canalizare
  • 2 ani garanție la tehnologie

         Nicio tehnologie live în rezervor

   Sistemul de tratare a apelor uzate GRAF SBR Klaro E Professional nu are nevoie de integrarea consecventă a tehnologiei active în rezervor. Toate procesele de mișcare sunt efectuate de un compresor de aer, care este încorporat în sistemul de control Klaro E Professional. Distribuția aerului în procesele individuale ale pompei se realizează prin intermediul controlului. Compresorul de aer este foarte durabil și silentios.

       Flexibil, la fel de extensibil

   Sistemul de tratare a apelor uzate SBR K. De asemenea, sistemul poate fi comutat în modul vacanță. Aerarea se adaptează automat la sarcină cu pachetul de confort.

        Instalare simplă

    Furtunurile de presiune de aer ale rezervorului și conexiunile corespunzătoare la controlul sistemului sunt codificate cu culori. Acest lucru evită erorile de instalare. Deja montat în sistemul de transport din fabrică, întregul sistem trebuie doar montat pe deflectorul rezervorului. Datorită sistemului de transport Klaro E Professional, tehnologia de purificare se instalează extrem de rapid (sistem cu un singur rezervor).

       Întreținere redusă

    Dulapul de comutare compact pentru controlul sistemului cu compresor de aer și unitate de supapă  necesită puțină întreținere. Afișajul LCD arată orele de funcționare ale dispozitivelor individuale. Orice pană de curent este indicată cu o alarmă vizuală și sonoră. Toate componentele instalate în dulapul de distribuție sunt aranjate astfel încât să poată fi schimbate foarte ușor. Acest design modular economisește mult timp și, prin urmare, bani pentru orice lucrare de întreținere sau reparație.

Spune parerea ta despre produs
Spune-ne parerea ta despre acest produsStatie epurare Graf SBR Klaro Professional 20-28 le. Carat 2 x 6500 lt.
Rating-ul dumneavoastră