Descriere

     Pompele de drenaj Pedrollo sunt dispozitive electrice concepute pentru a pompa apa curată sau ușor murdară din zone inundate sau pentru a drena terenurile umede. Acestea sunt utilizate în principal în aplicații civile și industriale, cum ar fi drenarea subsolurilor, a subsolurilor inundate, a construcțiilor, a fântânilor, a bazinele de apă și a altor zone asemănătoare.

 

                                                                                Pompa Pedrollo

 

Domeniu de utilizare

Pompele de drenaj Pedrollo pot fi utilizate într-o varietate de aplicații civile și industriale, cum ar fi:

 • Drenarea subsolurilor, a subsolurilor inundate sau a construcțiilor - aceste pompe pot fi utilizate pentru a elimina apa din astfel de zone, menținându-le uscate și evitând daunele provocate de apa stagnată.
 • Drenarea fântânilor și a bazinele de apă - pompele de drenaj Pedrollo sunt utile în drenarea apei din fântâni sau bazine de apă pentru a le curăța și pentru a împiedica formarea mucegaiului sau a altor organisme.
 • Întreținerea piscinelor și a spațiilor de agrement - pompele de drenaj Pedrollo sunt utilizate pentru a curăța apa din piscine sau spații de agrement, menținând astfel o calitate superioară a apei.
 • Drenarea terenurilor agricole - aceste pompe pot fi utilizate pentru a drena terenurile umede, asigurând astfel o producție mai bună și o îmbunătățire a calității culturilor.
 • Drenarea apelor uzate - pompele de drenaj Pedrollo sunt folosite în mod frecvent pentru a drena apă din fosele septice sau din alte zone de colectare a apelor uzate.

Exemple de pompe drenaj Pedrollo:

Electropompa submersibila de drenaj Pedrollo TOP 2-FLOOR

Electropompe submersibile de drenaj Pedrollo RXm 2-GM apa curata

Electropompa submersibila Pedrollo BCm 10/50 Dublu canal

 

 

Limitele de utilizare

    Deși pompele de drenaj Pedrollo sunt destinate să fie utilizate într-o varietate de aplicații de drenaj, există și unele limite de utilizare pe care utilizatorii trebuie să le ia în considerare:

 • Calitatea apei - pompele de drenaj Pedrollo sunt concepute pentru a pompa apă curată sau ușor murdară, dar nu sunt potrivite pentru a pompa apă foarte murdară sau cu particule solide mari. În astfel de cazuri, utilizatorii ar trebui să aleagă pompe speciale de drenaj sau să utilizeze un filtru prealabil pentru a proteja pompa.
 • Temperatura apei - pompele de drenaj Pedrollo sunt proiectate să funcționeze în apă la o temperatură cuprinsă între 0 și 40 de grade Celsius. Dacă apa are o temperatură mai mare decât 40 de grade Celsius, poate fi necesară utilizarea unei pompe speciale.
 • Nivelul apei - pompele de drenaj Pedrollo pot fi utilizate pentru a pompa apă din zone inundate sau umede, dar nu pot fi utilizate pentru a pompa apă care este prea adâncă. Utilizatorii ar trebui să se asigure că pompa pe care o aleg este adecvată pentru nivelul apei de care au nevoie să pompeze. 
 • Intervalul de funcționare - pompele de drenaj Pedrollo sunt proiectate pentru a funcționa în intervale scurte de timp și nu sunt adecvate pentru a funcționa continuu. Utilizatorii ar trebui să acorde atenție instrucțiunilor de utilizare pentru a se asigura că nu utilizează pompa prea mult timp fără pauze.

 

Instalarea si utilizarea

                                                         

Instalarea și utilizarea pompei de drenaj Pedrollo poate varia în funcție de modelul specific al pompei și de aplicația pentru care este utilizată. Cu toate acestea, există câteva instrucțiuni generale pe care utilizatorii ar trebui să le urmeze pentru a instala și utiliza pompele de drenaj Pedrollo în mod corespunzător:

 • Verificarea specificațiilor și a caracteristicilor pompei - înainte de a începe instalarea, utilizatorii ar trebui să verifice specificațiile și caracteristicile pompei de drenaj Pedrollo și să se asigure că sunt adecvate pentru aplicația lor.
 • Selectarea locației potrivite pentru instalare - utilizatorii ar trebui să selecteze o locație potrivită pentru instalarea pompei, astfel încât să aibă acces facil la pompa și să nu fie expusă la eventuale deteriorări sau obstrucții.
 • Verificarea nivelului apei - înainte de a instala pompa, utilizatorii ar trebui să verifice nivelul apei în zona de drenare și să se asigure că pompa poate fi poziționată într-un loc adecvat pentru a pompa apa în mod eficient.
 • Instalarea pompei - după ce s-au verificat specificațiile și locația adecvată, utilizatorii pot începe instalarea pompei de drenaj Pedrollo. Aceasta poate implica instalarea conductelor și conectarea cablului de alimentare la o sursă de energie.
 • Testarea pompei - după instalarea pompei, utilizatorii ar trebui să testeze pompa pentru a se asigura că funcționează corect și că se pot face ajustări, dacă este necesar.
 • Utilizarea pompei - utilizatorii ar trebui să utilizeze pompa de drenaj Pedrollo în conformitate cu instrucțiunile de utilizare și să evite utilizarea excesivă sau neadecvată a acesteia.