Amenajare

  1. July 17, 2024

    Cel mai bun aer conditionat

    Aerul conditionat este crucial in vederea asigurarii confortului termic. Atat la nivel rezidential, cat si in spatii comerciale sau chiar in sedii de afaceri, aparatele de aer conditionat joaca un rol important in timpul sezonului cald si nu numai. Modelele de ultima generatie dispun inclusiv de functie de incalzire, ceea ce permite folosirea lor si pe timp de iarna, atunci cand este necesara incalzirea incaperilor.

    Pentru ca eficienta acestor dispozitive sa fie ridicata, este necesar ca ele sa fie alese in mod corect. Exista mai multe criterii in functie de care poti alege un aparat de top. Aerul conditionat reprezinta un concept popular in randul celor mai importanti producatori de electrocasnice din lume, care investesc constant in dezvoltarea de noi solutii cat mai eficiente, inclusiv din punct de vedere energetic.

    In continuare, vei descoperi recomandari si sfaturi pentru a putea sa alegi cele mai bune aere conditionate. De asemenea, poti afla si care sunt marcile recomandate

    Mai multe
  2. May 31, 2024

    Incalzire in pardoseala electrica vs apa - sau raspunsul la dilema alegerii celui mai bun sistem de incalzire prin pardoseala

     

        Atunci cand vine vorba de incalzirea prin pardoseala, alegerea sistemului potrivit poate face diferenta intre un mediu confortabil si unul ineficient incalzit sau chiar lipsit de confortul termic dorit. In prezent, doua dintre cele mai populare optiuni de sisteme de incalzire prin pardoseala de pe piata de profil sunt sistemele de incalzire in pardoseala electrica si cele de incalzire in pardoseala cu apa (sau cu agent termic). Fiecare optiune vine cu propriile avantaje si dezavantaje, iar alegerea celei mai bune variante pentru nevoile tale este un pas esential pentru asigurarea unei incalziri eficiente a interioarelor.

    Este deja un fapt cunoscut ca incalzirea in pardoseala a castigat rapid teren in preferintele proprietarilor de locuinte in ultimii ani datorita

    Mai multe
  3. February 21, 2024

    Incalzirea in pardoseala – de cate tipuri este si care sunt avantajele si dezavantajele acesteia?

    Incalzirea in pardoseala este din ce in ce mai utilizata si preferata de investitori pentru faptul ca ofera un grad de confort ridicat. Aceasta este mult economica fata de conventionalele calorifere si, prin alegerea unui astfel de sistem, se castiga spatiu, nefiind necesare tevi la exterior care deseori sunt inestetice. Poti sa optezi si tu pentru incalzire in pardoseala pentru locuinta ta daca vrei un sistem de incalzire modern si cu randament maxim. Descopera in acest articol care sunt avantajele si dezavantajele sistemelor de incalzire in pardoseala si cum se realizeaza montajul lor!

    Mai multe
  4. January 11, 2024

    Proiect de baie la tara - elemente esentiale in construirea si amenajarea baii casei din mediul rural

    Construirea si amenajarea unei bai de casa la tara reprezinta un pas esential pentru confortul si functionalitatea unei locuinte din mediul rural, chiar si acolo unde nu exista servicii publice de apa si canalizare. Acest proces implica multe decizii importante, de la planificare si selectarea materialelor potrivite pana la identificarea surselor de apa si incalzirea apei in lipsa accesului la facilitati traditionale. Indiferent daca esti un proprietar de casa noua la tara sau doresti sa imbunatatesti conditiile existente de confort si igiena al unei locuinte mai vechi din mediul rural, acest articol isi propune sa-ti ofere o privire de ansamblu si sa detalieze fiecare aspect esential al realizarii unei bai functionale si eficiente la tara. 

    Mai multe