Drenaj

 1. May 08, 2023

  Tunele de drenaj Graf

     

   Tunelele de drenaj Graf

  În ultimii ani, conștientizarea privind impactul mediului asupra vieții noastre a crescut semnificativ. În acest sens, Otto Graf, o companie germană, oferă soluții ecologice pentru gestionarea apei de ploaie. Una dintre soluțiile lor este reprezentată de tunelele de drenaj, care au fost proiectate pentru a ajuta la prevenirea inundațiilor și pentru a menține o calitate a apei bună.

     În acest articol, vom discuta despre caracteristicile și beneficiile tunelelor de drenaj Graf și vom explora modul în care acestea pot fi integrate în proiectele de construcție.

         Caracteristicile tunelelor de drenaj Graf. 

  Tunelele de drenaj Graf sunt proiectate pentru a prelua apa de ploaie și a o dirija în mod corespunzător. Acestea sunt construite din polipropilena reciclata , ceea ce le conferă o rezistență ridicată la presiune și o durabilitate excelentă. De asemenea, acestea sunt d

  Mai multe
 2. April 04, 2023

  Pompe drenaj Pedrollo

   

  Descriere

       Pompele de drenaj Pedrollo sunt dispozitive electrice concepute pentru a pompa apa curată sau ușor murdară din zone inundate sau pentru a drena terenurile umede. Acestea sunt utilizate în principal în aplicații civile și industriale, cum ar fi drenarea subsolurilor, a subsolurilor inundate, a construcțiilor, a fântânilor, a bazinele de apă și a altor zone asemănătoare.

   

                                                             

  Mai multe