Tratare apa

  1. August 04, 2024

    Montarea filtrului Y: ghid util pentru o apa mai curata si instalatii protejate

    Atunci cand vine vorba de sistemele de aductiune si de transport ale apei, fie ca vorbim despre cele domestice, fie ca vorbim despre cele industriale, unul dintre componentele esentiale care asigura eficienta si longevitatea instalatiei este filtrul Y. Acest dispozitiv aparent simplu joaca un rol foarte important in mentinerea calitatii apei si protejarea echipamentelor conectate. 

     

    Dar ce este si ce inseamna filtru Y mai exact si de ce este atat de important? Un filtru Y, cunoscut si sub denumirea de filtru de sedimente, este un dispozitiv special proiectat pentru a retine impuritatile si particulele solide din fluxul de apa. Denumirea sa provine de la forma caracteristica in litera Y a corpului sau, care permite o filtrare eficienta cu o pierdere minima de presiune. Aceasta configuratie ingenioasa face ca montarea filtrului Y sa fie o alegere inteligenta pentru o gama larga de aplicatii.

     

    Mai multe
  2. October 21, 2023

    Montarea filtrului de apa - etapele necesare pentru o lucrare corecta

    Montarea filtrului de apa - etapele necesare pentru o lucrare corecta

     



    Apa este o resursa vitala in fiecare gospodarie, iar calitatea acesteia este esentiala pentru sanatatea noastra si a familiei noastre. 

     

    Din pacate, in ciuda aparentelor, apa de la robinet nu este intotdeauna pura si sigura pentru consum. De aceea, folosirea unui filtru de apa reprezinta o solutie inteligenta si accesibila din cadrul mai larg al echipamentelor de tratare a apei, solutie pe care o poti folosi cu succes pentru a te asigura ca apa de care beneficiezi

    Mai multe
  3. August 06, 2023

    Duritatea apei - tot ce trebuie sa stii despre apa dura, efecte si solutii pentru a elimina aceasta problema

     

    Duritatea apei a fost intotdeauna o problema in alimentarea publica cu apa. Fiind un fenomen atat de comun, apa dura poate afecta viata de zi cu zi in numeroase moduri. Pe langa efectele nocive pe care le poate avea asupra pielii, parului sau asupra hainelor, aceasta afecteaza si electrocasnicele sau instalatiile sanitare care pot dezvolta o pelicula calcaroasa. In general, atunci cand te confrunti cu o astfel de problema, spatiul din baie va avea de suferit in timp din cauza aparitiei depunerilor de piatra. Urmatorul articol iti va dezvalui mai multe informatii despre duritatea apei, care sunt cauzele si efectele acesteia, precum si despre solutiile optime de tratare. 

    Mai multe