Stație de ridicare

Stațiile de ridicare gata pentru instalare Grundfos asigură eliminarea eficientă și fiabilă a apelor uzate din stația de pompare a apelor uzate a clădirii.

 • Conlift - Grundfos CONLIFT

  CONLIFT1 sunt pompe de eliminare a condensului adecvate pentru pomparea condensului care este colectat sub nivelul canalului colector sau care nu poate ajunge la sistemul de canalizare al clădirii ori nu poate fi drenat printr-o pantă descendentă naturală.

                                                                                    Conlift Grundfos

 • Staţii de ridicare Multilift

  Potrivit pentru:
 • Apă uzată comercială
 • Apă uzată menajera

MULTILIFT sunt stații de ridicare compacte pentru colectarea și eliminarea apelor uzate, realizate sub formă de pachete preasamblate, unice, pentru instalare în interiorul clădirilor.

MULTILIFT sunt echipate cu un controler cablat și sunt complet automate. 

 

                                                                       Statie ridicare Grundfos

 

  Potrivit pentru: Apă uzată menajera SOLOLIFT2 este o stație de ridicare automată de dimensiuni mici, compactă, gata de instalare, cu sisteme de tăiere puternice integrate. Stația de ridicare este adecvată pentru pomparea din locuințele private a apelor uzate cu materii fecale.

                                                                                                Sololift Grundfos

 • Stații de ridicare UNO-/DUOLIFT

             Uno-, Duolift sunt sisteme cu una și două pompe adecvate pentru colectarea și pomparea apei uzate din subsoluri și pivnițe, unde nu pot fi conduse direct la canalizare din cauza lipsei unei pante descendente naturale.
 •            Sunt proiectate pentru ridicarea apei uzate gri sau a apei uzate negre în construcții unde apa uzată nu poate fi transportată direct la canalizare din cauza lipsei unei pante descendente naturale. Stațiile de ridicare Unolift și Duolift sunt rezervoare de apă reziduală din Polietilenă (PE) echipate cu una sau două pompe. Sunt disponibile cu capacități și fluxuri variate pentru a se potrivi clădirilor cu utilizări diferite: de la case unifamiliale la clădiri comerciale mari, spitale, spații industriale.
              Rezervoarele pot fi echipate cu mici pompe submersibile pentru apă gri sau pompe cu tocător destinate apei negre, inclusiv deșeurilor de la toaletă. Puteți urmări modul in care funcționează pompele folosind controlul nivelului și plutitorii din rezervor.
 •                                                                                               Statiii ridicare Grundfos UNO- DUOLIFT